Hvor finder jeg den bedste massage i byen?

Hvis du er ved at gøre dig klar til at starte et massageforløb, har du sandsynligvis allerede overvejet det. Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og deres svar.

Hvor ofte skal jeg bestille massage?

Der findes ikke noget maksimalt antal massagebehandlinger. Men hvis du nyder de utroligt kraftfulde massageformer, som f.eks. dybdegående bindevævsterapi, bør du vente syv dage mellem behandlingerne for at sikre, at din krop har tid til at heles.

 

Selv hvis det ikke er tilfældet, er der ingen lov imod at få en behagelig helkropsmassage eller en massage med varme sten i mellemtiden, eller at prøve en anden form for massage som shiatsu-behandling, der ikke er nær så hård.

Hvor lang varighed har en massage behandling?

Der er forskellige tidsrum for massagebehandlinger, fra 20 minutter til to hele timer. En halv times massage er f.eks. nok til en mere fokuseret behandling af nakke og skuldre. Ideelt set får du en helkropsmassage på begge sider, men du skal ikke gå efter mindre end en times behandling.

 

Du kan være sikker på, at hele din krop er behandlet fra top til tå, og at cirkulationen i hele kroppen er blevet forbedret i størst mulig grad. En dygtig terapeut kan hurtigt massere alle kroppens muskler på en time. Når du tænker over det senere, vil du sætte pris på ikke at have været nærig med din reservation.

Hvilken massør bør jeg bruge?

Når du får din krop æltet, skal du sørge for, at du går til en professionel og erfaren specialist. Med en dygtig massør ved hånden får du altid den bedste behandling. Det er også en fordel at reservere den samme massør til de efterfølgende besøg. Du vil være mere rolig, og massøren vil have bedre mulighed for at forstå din krop, hvis du gør dette regelmæssigt.

 

Du kan få mere at vide om massage i Lyngby nær Holte, Hellerup, Virum og Hellerup og planlægge din første massage på sagasenses.dk.