Har du en seng til din hund ?

Donut hundesenge er super populære

De fleste kender en Donut, men i dette tilfælde er det faktisk ikke noget man spiser. Til gengæld er Donut hundesenge utrolig populære som senge til hunde. Selve navnet til hundesengen er måske lidt sjovt. Dog er det fordi Donut hundesenge er formet som en Donut. 

De fleste hundeejere kender idag Donut hundesenge og de kan også købe de fleste steder. Det er dog vigtigt at understrege at der findes mange forskellige kvaliteter indenfor hundesenge til hunden. 

Donut hundesenge i mange størrelser

En af fordelene ved en Donut hundeseng er at den kan være alle steder i huset, den behøver ikke stå stationært et fast sted. Hertil fås den i mange størrelser, det betyder at du altid kan finde en god Donut hundeseng, også selv om du har en stor hunderace. 

Størrelserne fås helt op til 120 cm i størrelse så har du en stor Dogue de Bordeaux eller en Cane Corso kan de også få lov at sove med. Det gode ved en donut seng er hundene snor sig op af siden på sengen og hundesengen former sig efter hunden. det er en rigtig hule og man får lyst til at putte med når hundene falder i søvn i deres små huler.

Køb Donut hundesenge online

Man kan købe Donut hundesenge mange steder. Det vigtige er dog du kigger på kvaliteten af din hundeseng. Du kan nemlig både finde modeller som er meget billige og så andre som koster lidt mere. Forskellen er tit holdbarheden, køber du en meget billig donut hundeseng, skal du nok ikke forvente den holder i flere år. Køber du til gengæld en ordentlig model som koster lidt mere kan den ofte holde i mange år. Det kræver selvfølgelig at hunden ikke bider donut sengen i stykker, så lidt opdragelse skal der til.

Ønsker du at vide mere om Donut hundesernge kan du læse mere på gladforhund.dk