Sådan får du det perfekte brudelook

Den store dag, aka dit store bryllup med din udkårne mand er kun en gang i livet, det sker. Det er noget, der er forbundet med glamour, romantik og store Hollywood rober, når dit bryllup kommer til syne i din bevidsthed og dine drømme. Vi kan ikke undgå at have en vis forestilling om, hvordan det perfekte brudelook vil se ud og hvordan denne unikke dag, once in a lifetime, vil se ud. Derfor er det ekstra vigtigt, at denne dag fyldt med store følelser og betydning, at der bliver gjort noget særligt ud af det. Herunder hvordan dit kommende brudelook vil se ud. Her vil vi se på, hvordan du kan skabe et perfekt og magisk brudelook til den romantiske dag med smykker fra https://guldbrandsenjuveler.dk/ og det helt perfekte outfit. 

Læs med her. 

Poetiske smykker

Smykkerne fra Ole Lynggaard er poetiske, sanselige og smukke. De har lotus blomster som vedhæng, små ringe med diamanter og små elefanter besat af diamanter, alt hentet fra naturen og naturens rigdom af ædelsten og halv ædelsten. Naturen som symbol på det evige, ligesom evig kærlighed, er det helt rigtige at bære som en vigtig del af dit brudelook. Et par smukke øreringe, der matcher en perfekt halskæde og jeres vielsesringe i skøn forening. De sarte toner i smykkerne er perfekte match til din brudekjole i hvid eller sart hvid og din smukke brudebuket, som du har fået sammensat med dine yndlingsfarver. Farverne, der går igen i smykkerne og brudekjolen går igen i din mands knaphul, så I på denne måde signalerer jeres samhørighed. 

Et perfekt par

Et perfekt par er I og dermed skal du også bære et perfekt par øreringe. Disse øreringe er anonyme og dog så signifikante på samme tid. De bæres smukt og enkelt med dit brudeslør og din kjole, og her kan en smuk halskæde fra Ole Lynggaard også matche fint hertil. Skoene er også vigtige og hvorfor ikke give dem et særligt look med at hæfte en lille elefant eller andet smykke på, som skjult betydning på, at du har set Ole Lynggaards poetiske univers som en del af dit eget. Der kan ikke være andet end tårer i kirken, når du kommer op ad kirkegulvet i klædt disse smykker fra Ole Lynggaard, og som funkler og ligner en milliard. 

Brudebuketten 

Der skal en fin brudebuket til, som også kan matche i farverne til guldet og diamanterne i dine Ole Lynggaard smykker. Den kan være sammensat af rosa toner, som signalerer en feminin kraft og kærlighedens urkraft. De kan også være mere pang agtige, med blå, rød, gul eller lilla farver, så de ligner et helt festfyrværkeri. Det skal matche din smag og din personlighed og være en del af din perfekte dag. Buketten skal du senere smide bagover til en af gæsterne, der spændt venter på, om det er deres tur næste gang – hvis det bliver en kvindelig gæst, kan hun allerede nu begynde at se på smykker fra Ole Lynggaard til den store dag.