Parterapi kan ændre jeres forhold i en positiv retning

Parterapi fra København K, der kan ændre jeres forhold i en positiv retning

Har I lyst til at udvikle jeres parforhold i en positiv retning. Enten fordi I er nysgerrige og gerne vil udvide jeres mulighedrum. Eller fordi i sidder fast i negative mønstre med dårlig kommunikation, jalousi, vredesudbrud eller mistro til hinanden og det I hver især kommer med i kærlighedsrelationen. 

Føler du tit, at jeres kommunikation går skævt og at du føler misforstået, kritiseret eller fejlbedømt af din partner. Han du bliver skudt noget i skoene? 

Måske oplever du at den grå og triste hverdag i for høj grad bare kører i cirkel med faste gøremål og rutiner, med børn, arbejde, tøjvask og rengøring. Har du en oplevelse af, at jeres tid er alt for presset, og det er svært at finde tid til jer. At det kan være svært at finde overskud til intimitet, sex, nærvær og kærlighed. Måske føler du dig oven i købet ensom i dit parforhold. 

Oplever du at I på en eller anden måde nærmest er kørt fast i nogle særlige konfliktmønstre eller roller, som I egentlig ikke ønsker og ikke ser at I står foran hinanden? Men at I i stedet ser igennem hinanden og ender i nogle positioner, som kun handler om forsvar og endeløse skænderier og misforståelser, hvilket skaber irritation og negative tanker til hinanden. Og ikke vil hinanden det bedste? Der kan også have været alvorlig tillidsbrud, som ikke gør det nemme. Måske har der været kriser, misbrug eller sygdom der har tæret på jeres fortrolighedsforhold. Så er det måske tid til en parterapeut i København.

I parterapien i København ser man på, hvad der sker i relationen og hvilken relation I ønsker at have til hinanden. Vi arbejder på jeres kommunikation med åbenhed, accept og respekt for hinandens forskelligheder, ønsker og grænser. Vi må være dem vi er.