Jacob kan lide drinks

Og han er sikkert ikke den eneste. Drinks er spændende, og de findes i utroligt mange forskellige varianter. Det er typisk blandinger af forskellige ting, der netop giver en drink den karakteristika, man nu kan lide ved de enkelte drikke.

Ved drinks oplever mange, at de bliver dårlige. Det er netop fordi, at den læskende smag får det til at glide ned. Man har altså ikke noget begreb om, hvorvidt man drikker egentlig alkohol. Det smager jo bare sødt.

Drinks er tillokkende med sine smarte farver og fascinerende arrangementer

Drinks kan virke utroligt tillokkende, da de har mange spændende farver. Det kan være, at det er farverne, man går efter, og at man skal prøve en af hver farve. Også smagene er meget forskellige, og her kan drinks smage af alt fra jordbær til appelsin til æble og meget andet. Det er altså typisk frugter, som vi er vant til at spise en masse af, som vi hælder ned. Det kan være langt sværere at fornemme, hvor meget, man egentlig får at drikke, og før man ved af det, har man pludseligt drukket en masse genstande.

Det kan være svært at kende alkoholprocenten

Drinks blandes på forskellige måder, og de er derfor lige så forskellige, som personerne, der blander dem. Man kan derfor aldrig vide, præcist hvor meget af hver ting, der er i. Det er nemlig efter cirka mål. Det vil sige, at personen blot blander drinks efter øjemål – bare det får den rette smag. Derfor kan alkoholprocenten også svinge en smule. Uanset hvad får man altså ikke en drink i hånden, hvorpå man har mulighed for at aflæse alkoholprocenten, så det er faktisk ret uvis, hvor mange genstande du muligvis drikker på en aften.

Pas på det potentielle overforbrug

Mange gange smager drinks som saftevand eller sodavand. Den ene efter den anden kan glide ned. Det kan derfor være en farlig drik på den måde. De smager sødt, surt eller salt, og de er opfundet for netop at tilfredsstille forskellige smagsløg i munden. Det er også derfor, at mange synes, at de er lækre.

Men det er noget af det, der kan bidrage til, at nogen ender i et misbrug, der resulterer i, at de har behov for alkoholbehandling. Hvis du ser de første tegn på et misbrug hos nogle, du kender, bør du reagere og få hjælp til dem hurtigst muligt. Jo før, man får hjælp, jo større chance er der for, at det rent faktisk lykkes.