Hvad skal sommerferien gå med i år?

Sommerferien er lige rundt om hjørnet. Hvad skal du bruge den på i år? Nogle familier tager på den årlige udlandsferie til Spanien, Italien eller et andet land, med lidt bedre vejr end Danmark. For andre er det camping, og nogle vælger at tage en sommer derhjemme.

For dig der skal holde sommerferien hjemme i år, er det en oplagt mulighed, at bruge kvalitetstid med familien. Det kan i blandt andet gøre, ved at lave hyggelige grillaftener i haven, tage på ture rundt om i Danmark, eller spille nogle sjove havespil. Mangler du inspiration til gode havespil, kan du på spiltilhaven.dk finde masser at både klassiske, nye og spændende spil til haven.

 

Vær aktiv med familien

I stedet for at ligge på stranden i Sydeuropa og drikke drinks, spise og slappe af, så er der her en oplagt mulighed for at være aktiv med familien. Havespil er en super god og sjov måde, hvorpå du kan være aktiv med din familie. Tag bare stangtennis, spikeball eller kanjam spillene som eksempel.

Der er dog også andre måder i kan være aktive på. Det kan være i samles til morgengymnastik hver morgen, tager på en cykeltur, eller går en lang tur i skoven. I kan evt. lave mad at tage med, og lave en lille udflugt ud af det. Det at være aktiv med familien er vigtigt at gøre en gang i mellem. Hvis i holder sommerferie derhjemme, og hele familien har fri i nogle uger, er det en oplagt mulighed for at lave noget sammen.

 

Når det danske vejr slår ind

Det er ikke alle sommerdage i Danmark hvor solen står højt på himlen. Nogle gange regner det endda frygteligt meget, og det er ikke så spændende at være udenfor. Disse dage kan i, i stedet tage en hyggedag indenfor, og måske spille nogle gode brætspil, eller se en god film på Netflix. Så får i også ladet op til næste dag, hvor solen måske er fremme igen.