Din nye Rygspecialist i København

Din nye Kiropraktor i København

Kiropraktor med stor erfaring

Kiropraktor Klinikken Johan&Jørgensen på Østerbro er din nye Rygspecialist i København. Din Kiropraktor København har mange års erfaring inden for udredning og behandling af rygsmerter og nakkesmerter. 

Kiropraktorerne København er dog meget mere end behandling af ryg og nakkesmerter – Din kiropraktor på Østerbro behandler smerter og gener til arm og ben foruden spændingshovedpine, migræne og meget andet. Vi behandler alt fra akutte smerter til mere kroniske smerter og gener.

Din Kiropraktor behandler patienter i alle aldre, lige fra de helt små babyer til de helt gamle. Valget af teknik og behandling afhænger af det enkelte problem samt naturligvis alder –  og behandling hos kiropraktor behøves slet ikke at sige knæk.

Kiropraktorerne er uddannet sideløbende med lægerne i Odense og derfor den oplagte faggruppe at henvende sig til når du lider af hekseskud, nerve i klemme, spændingshovedpine eller diskusprolaps.

 

Kiropraktor med patienten i centrum

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen på Østerbro i centrum af København er fagligheden i højsæde. Vi har fokus på den enkelte patient og vil strække os langt for at løse dit problem. Vores fokus er at hjælpe dig tilbage til normal hverdag med færrest mulig smerte og gener. 

Vi ved at når du har akutte smerter og gener. Så kan behandling ikke vente. Hos din kiropraktor på Østerbro har vi således ingen ventetid ved behov for akut kiropraktor København  

Hvornår skal jeg bruge kiropraktor

Mange kan være i tvivl om hvornår de skal bruge kiropraktor eller hvornår de skal få tid hos f.eks. egen læge eller hos fysioterapeut. 

Hos din Kiropraktor på Østerbro samarbejder vi med både de lokale læger men også øvrige faggrupper i nærområdet. Vi hjælper dig således videre samt kommunikere direkte med øvrige relevante faggrupper når dette er indikeret. 

Din kiropraktor er den faggruppe som er bedst uddannet til at undersøge og vejlede dig ved akutte eller kroniske smerter i ryggen, nakken eller generelt muskel og led. Kiropraktorerne har en 5 årig kandidat uddannelse sideløbende med lægerne og en del af deres uddannelse foregår på Rygcenteret i Middelfart. Din Kiropraktor er derfor den faggruppe som ser, undersøger og behandler fleste rygpatienter lige fra de helt svære diskusprolapser til de mere lette hekseskud. Vi ved hvornår henvisning til speciallæge og f.eks. MR er nødvendigt og har mulighed for at hjælpe dig godt på vej ifht dette. 

 

Få hjælp til din rygsmerter i dag – book tid hos din rygspecialist | Kiropraktor Johan&Jørgensen København | Østerbro