Det må du ikke glemme til et babyshower

Det må du ikke glemme til et babyshower

 

Det er blevet mere og mere populært at holde babyshower, når en man holder af, skal være forældre. Der er dog nogle ting der er vigtige at huske, hvis man vil holde et godt babyshower for en kommende mor. I dette indlæg kommer vi ind på hvad du ikke må glemme, hvis du skal arrangere et babyshower.

Husk at invitere gæsterne

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du husker at invitere gæsterne. Uden gæster, så er der ingen fest. Her er det vigtigt, at du også husker at gøre det i god tid. Der er flere og flere der lever en utrolig travl hverdag, og planlægger alt hvad de skal lave langt ud i fremtiden. Vi foreslår derfor, at man inviterer senest 3 måneder før man skal holde et babyshower.

Gaverne er vigtige

Et babyshower er en fest til ære for, at der er en baby på vej. Derfor er det en oplagt mulighed at give babyshower gaver, som kan være enten gaver til forældrene, eller til baby der er på vej. Det er en god idé at undersøge hvad forældrene mangler, hvis de mangler noget, til når baby kommer ud.

Her er det dog rigtig vigtigt, at man sørger for at koordinere med alle gæsterne, så de ikke alle køber det samme.

Lokationen kan være afgørende

Når man arrangerer en fest som et babyshower, så kan det være en god idé at tænke over hvor det skal holdes. Der skal nemlig gerne være plads til alle gæster, men også plads til, at man kan pynte flot op. Vi anbefaler derfor, at man låner et sted med ekstra plads, hvis man ikke har så meget plads hjemme ved en selv eller de kommende forældre. Her kan det også være en god idé at kombinere det med et sted der laver mad, så man ikke skal stå for denne del selv, og ej heller skrive til gæsterne, at de forventes at tage en ret med.

Vi håber, at ovenstående har givet et indblik i, hvad man ikke må glemme til et babyshower.