Book et escape room i Sønderborg

Er du spændingssøgende, adrenalinjunkie eller elsker du et godt gys? Så går din tur måske bare til Sønderborg Bowl’n’Fun, hvor nogle af de berømte breakout-rooms er kommet til i løbet af året.

Hvis du ikke ved, hvad et Escape Room er, så find ud af det her

Et Escape Room eller Breakout Room er et lille, selvstændigt rum, hvor du og dine venner er placeret. Efter instruktioner og noget information omkring rummet, så er det jeres mål at komme ud af rummet ved at løse rummets gåder og mysterier. Rummet har et tema, f.eks Atlantis, det gamle Egypten eller en øde hytte. Alt sammen designet til at skabe en fordybende oplevelse, der byder på masser af spænding og underholdning.

Dette er også en god måde at udvikle dine teambuilding færdigheder på, fordi rumgåderne ikke er nemme at løse, hvorfor du skal kommunikere og brainstorme med dit team.

Hvor kan jeg finde Escape Rooms i Sønderborg?

Sønderborg har fået en ny spiller på markedet, Bowl’n’Fun, som ligger i bymidten og byder på en bred vifte af underholdning som bowling, lasergames, legepladser og virtual reality. Så der er lidt af hvert og for alle aldre. Ovenikøbet er der også en grill restaurant, hvis det tiltaler familien.

Så hvis dette er noget for dig, så find mere information her og få booket dit Escape Room