Bibs sutter er nogle af de mest populære på markedet

Mange forældre syntes det er en jungle at finde ud af hvilken type sut der skal købes til barnet. Der findes flere forskellige mærker og spørger du danskerne, er der meget individuelle meninger om hvilken sut der er den bedste på markedet. Et suttemærke der har fået meget ros på det danske marked er Bibs. Bibs har et stort udvalg hvad kommer til farver og også udseende på sutten. Du kan endda få lavet Bibs sutter med navn således, at sutterne ikke bliver forvekslet.

Køb de gode sutter på markedet 

Danskerne er især glade for det store udvalg indenfor Bibs sutter. Det gør at man kan købe nogle forskellige og dermed ikke have nogle der er ens. Sutterne er fremstillet af materiale i god kvalitet, der sikrer, at sutterne kan holde i al den tid, som barnet har brug for dem. De fleste springer Bibs str. 1 over og køber i stedet Bibs sutter str 2, da suttehovedet er større. Bibs sutter str 2 gives typisk til børn indenfor aldersgruppen fra 6 måneder og op til 18 måneder, hvor du kan skifte over til Bibs sutter str. 3.

En sut kan have flere egenskaber

En sut er til for at give barnet ro og trøst når de er kede af det. Mange børn falder til ro og finder tryghed, når det er muligt at kunne putte med en sut ved f.eks. sengetid. Udover at være en god trøster, så kan du også købe sutter som er selvlysende. Det vil sige, at du kan finde sutten hurtigt og nemt om natten i barnesengen. Denne egenskab er genial, så du ikke skal bruge tid på at lede efter den i blinde. Danskerne er vilde med denne egenskab, hvilket også er grunden til, at denne slags sut indgår i mange af bestillingerne fra hjemmesiderne, der sælger Bibs sutter. 

Gode anmeldelser på internettet

Bibs sutterne har udelukkende fået god omtale når du googler hvad danskerne har givet sutterne af kommentarer. Det gode er, at du ofte kan gøre brug af et godt tilbud således, at du kan få tre sutter for en bestemt pris. Bibs sutterne sælges til en fornuftig pris normalt, hvilket gør, at alle forældre har mulighed for at vælge Bibs til deres børn. Har du ikke afprøvet Bibs sutterne, så bør du med garanti afprøve det. Det er en af de suttetyper, som der bliver købt flest ind af. 

Udskift sutterne

Sutter bliver brugt flittigt hvis barnet er glad for dem. Derfor skal du huske at udskifte sutterne når de begynder at blive lidt kedelige at se på. Ligesom med alt andet bliver sutter også slidte med tiden. Hvis det ikke passer med at barnet vokser og skal skifte suttestørrelse, så bør du overveje hvor længe barnet bruger den samme sut. Det kan være en god ide at have et lille lager, da du som forældre ikke kan undgå, at der forsvinder nogle sutter undervejs.