Bambus sengetøj giver bedre nattesøvn

Det var en stor omvæltning for familien Larsen efter at de fik anskaffet sig bambus sengetøj. Familien Larsen bestående af Peter og Inge samt børnene Oliver og Emma havde i lang tid været plaget af dårlig søvn, da deres sengetøj kradsede og var svært for huden at ånde i. Det gav udslæt og poser under øjnene, når de vågnede om morgenen. Familien besluttede sig derfor at gå på jagt efter hvad det kunne skyldes. De søgte på nettet efter hvilke sengetøj, der ville være bedst for allergikere og stødte ind i bambus sengetøj

Godt for allergikere

Det er en klassisk historie efterhånden med folk der får øjnene op for bambus. Når de først prøver bambus sengetøj af opdager de alle fordele ved det, og mærker højst sandsynligt at deres søvn forbedres. Ud over at bambus sengetøj føles som silke og mindsker hudirritationer, så er det også termoregulerende. Det vil sige at det holder dig køligt, når det er varmt udenfor og det vil holde dig lun, når det er koldt udenfor. Sidst, men ikke mindst, så er bambus sengetøj også åndbart. Det vil sige, at selvom du bliver svedig og fugtig om natten, så vil det sørge for at transportere fugten væk og medvirke til at din hud kan ånde.

Bambus sengetøj er også godt for miljøet

Bambus sengetøj er ikke blot godt for dit sovemiljø og din krop, men er også godt for miljøet. En bambus vokser nemlig op til 1 meter af dagen og forbruger mindre vand end andre planter, der bruges til tekstilfibre. Dette gør også at man ikke behøves at belaste miljøet med gødning. Det er dog ikke alle metoder der er lige gode. Du bør derfor lede efter den prisvindende lyocell metode, fordi det er en af de metoder man kan fremstille tekstil fra træfibre på, som tager allermest hensyn til naturen.