Office-pakken til billige penge

Man skal ikke mange år tilbage, før at man kunne købe Office-pakken i form af en permanent licens uden at skulle betale et månedligt eller årligt abonnement, som Microsoft gerne vil have os til. Det er faktisk ikke kun Microsoft, der har ændret deres forretningsmodel – kig bare på Adobe.

Microsoft 365

En forvirrende ting, men Office-pakken hedder som sådan ikke Office-pakken længere. Office-pakken indgår dog i abonnementet Microsoft 365, som man kan købe direkte på deres hjemmeside. På nuværende tidspunkt koster det 799 kroner om året for en familie på op til 6 personer. Her får man alle de traditionelle programmer med i købet, og så kan man også tilgå dem online. Ydermere får man 1 TB cloudlager med per person – dette er altså op til 6 TB lagerplads, hvis man anvender alle “sæderne” i pakken. Er du ikke en familie, så kan du også købe det til en person for 549 kroner om året. Dette er ikke meget dyrt, men det er til at gøre billigere.

Office-pakken som i gamle dage

Hvis du ikke er fan af deres abonnementsordning og ønsker at betale én gang, så er dette stadigvæk en mulighed, hvis du leder efter din office pakke de rigtige steder. Du kan nemlig være så heldig at få muligheden for at købe enten Office 2016 eller Office 2019 til en meget lav pris, og så skal du ikke betale abonnementet. Der er selvfølgelig tale om en lidt ældre version af Office, men det burde ikke være et problem, da programmerne i pakken nærmest er helt de samme, og så er funktionaliteten næsten identisk. Skal du have noget super specifikt, du kun kan få i den nyeste version af Office, så er din eneste mulighed nok at erhverve Microsoft 365. Skal du også have support fra Microsoft, så er det den nye pakke du skal købe i stedet for den gamle billige. Det bliver spændende at se, hvor længe man kan købe de her billige Office pakker.