Sådan starter du livet som sugarbabe

Vil du gerne være sugarbabe? Så kan det være svært at vide, hvordan man skal komme igang. Her får du 3 vigtige og gode råd til sugarbaben.

Ingen følelser

Når du skal i gang, så er det vigtigt, at du har følelsesregistret på plads inden. Det vil sige, at du skal foreberede dig på “spillets” regler. Sugardaddies er interesseret i dig, fordi de finder dig spændende og attraktiv, men de er kun ude på at have det sjovt, uden at det ender i et forhold. Derfor skal du sørge for, at der ikke pludselig begynder at komme følelser i klemme, som man godt kan opleve, når man har kendt personen i et stykke tid.

Gør noget ud af dig selv

Jo bedre du ser ud, jo flere tilbud vil du få fra sugardaddies. Så gør noget du af dig selv, ved at sørge for, at tøjet passer, og at håret er perfekt. Men glem ikke, at have dig selv med hele vejen. Du er med til at bestemme reglerne, så det er okay at sige fra, hvis der opstår noget, du ikke bryder dig om. Husk, at hav selvtillid og hjertet med, i alt hvad du foretager dig.

Kommunikation

Kommunikation er vejen frem, både i rigtig forhold, men også i sugerdating-verdenen. Har du fundet dig en sugardaddy, så sæt jer ned og forventningsafstemme, hvad i har af tanker hver især. Når først i har sat spillereglerne, så ved i begge hvordan det forløber sig. Her skal du huske på, at der ikke er noget krav om seksuelle hændelser, medmindre både du og han er med på den. Det er en individuel sag. Ellers så skal forholdet gå ud på, at i skal hygge jer, og din sugardaddy kan få lov til at forkæle dig, vel vidende, at det ikke behøver at have yderligere forpligtelser.